top of page

Over mezelf

Wat me drijft

Dankzij mijn opleidingsbagage, reiservaringen en vooral door de dagelijkse praktijk leer ik de knepen

van het vak. Waarderend en oplossingsgericht werken vormen de basis van mijn begeleidingen.

Mijn aanpak bestaat uit mensen en teams in beweging brengen, bruggen slaan en verbinding maken 

tussen verschillende soorten mensen en logica’s. Tussen hoofd en hart, woord en daad, theorie en praktijk.

En dit doe ik vooral met veel liefde voor het vak.

Mijn ervaring

Ik studeerde als Arbeids- en organisatiepsycholoog af met grote onderscheiding aan de KULeuven (2006) en behaalde ook een aggregaatdiploma (2006).

Na mijn studies werkte ik 7 jaar als trainer voor een jong en dynamisch consultancybureau. Daarnaast was ik lector op de Plantijn Hogeschool.

 

Na deze boeiende eerste werkervaringen werd ik nieuwsgierig naar de non-profit-sector: ik werkte 4 jaar als teamcoach en procesbegeleider voor een vormingsinstelling.

Momenteel ben ik betrokken als tijdelijke projectmedewerker in een grootschalig veranderingstraject 'Passie en engagement op de werkvloer', voor een Limburgse zorginstelling. Dit biedt me de unieke kans om een veranderingsproces van binnenuit mee te maken.

Ik zoek en grijp elke kans aan om bij te leren en opleidingen te volgen. Ik hou van nieuwe inzichten en denkkaders. Dit verrijkt me als teamcoach en als persoon. Ik volgde verscheidene opleidingen in procesbegeleiding, groepsdynamica, in geweldloze communicatie, in

het systemisch adviseren, deep democracy en trauma binnen teams en organisaties. Ik ben ook gecertificeerd DISC-specialist.

Onderweg zijn

Een andere inspirerende ervaring die me gevormd heeft, zijn mijn avonturen in Cambodja en Tanzania. Ik werkte er als vrijwilliger mee aan educatieve projecten. Daarna reisde ik door naar Zuidoost-Azië, Australië en Nieuw-Zeeland.

En mijn waardevolste levensverrijking zijn twee schatten van kinderen, onze tweeling Noa-Lisa en Mathis.

bottom of page